×

Előzetes telefonos vagy online foglalás esetén megtalálsz minket

Cím
Huba utca (Repülőtér)
H-4200 Hajdúszoboszló,

Óra
Hétfő—Péntek: 09:00–18:00
Szombat & Vasárnap: 09:00–19:00

FlyHello Sétarepülés Hajdúszoboszló

Próbáld ki te is Hajdúszoboszló legkedveltebb élményprogramját. Nálunk több repülési lehetőségből választhatsz. Ajándékozd szeretteidnek a repülés élményét bármilyen alkalomra.

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

  FORGOT YOUR DETAILS?

  Booking

  [bookme category_id="1" service_id="1" show_number_of_persons="1"]

  Foglalás és vásárlás előtt kérlek tájékozódj az Általános Szerződési Feltételekről és a Biztonsági szabályzatról.

  Az Eladó (továbbiakban: FlyHello) kijelenti, a vásárló (továbbiakban: utas) elfogadja, hogy a FlyHello ajánlata kizárólag a www.flyhello.hu hivatalos webes felületeken vagy  telefonon leadott és online előzetes banki utalással kiegenlített vásárlás vagy foglalás esetén, kizárólag az említett internetes oldalon megtalálható promóciós jelzéssel ellátott termékek megvásárlásával együtt és az utas helyszínre érkezését követően kerül végleges megerősítésre. Utas tudomásul veszi, hogy a repülés promóciós jellegéből adódóan szolgáltatási szerződéses jogviszonyt nem létesít FlyHello-val. Utas elfogadja, hogy promóciós sport repülésen vesz részt. A FlyHello kijelenti, hogy kizárólag hivatalos online és offline felületein kínált terméi megvásárlása esetén nyílik lehetősége az utasnak a sportcélú repülés megismerésére és kipróbálására. Utas elfogadja, hogy a promóciós élményprogram kategóriáját tekintve extrém sportnak számít, melynek biztonsági feltételei sem a pilótára sem a repülő eszközre nézve nem egyenértékűek az utasforgalmi polgári repülés és légitársaságok által támasztott és alkalmazott biztonsági követelményekkel. A FlyHello által kínált termékek megvásárlásával létrejött felek közti szerződés  további és részletes leírását az ("ÁSZF") tartalmazza, amelyek az általános szerződési feltételek menüpontra kattintva találhatóak.

  flyhello.hu kijelenti, hogy a weboldalán és telefonon lefoglalt időpontok és megvásárolt termékek nem kötelezik a felajánlott promóciós repülés megszervezésére és annak megvalósítására valamint  egyoldalúan dönthet úgy, hogy érvényteleníti a foglalást és nem hajtja végre a repülést az utassal amennyiben:

  1.1 Nem a lefoglalt időpontra vagy több mint 15 perces késéssel érkezik meg a repülőtérre.
  1.2 Alkohol, Drog vagy bármilyen tudatmódosító szer hatása alatt áll.
  1.3 Ismert egészségügyi kizáró okok merülnek fel mint pl: Covid-19 fertőzésés tünetek, súlyos szív és érrendszeri betegségek, epilepszia, súlyos cukorbetegség, extrém túlsúly, pszihés betegségek, stb. ilyen problémák meglétét minden esetben kötelező részletesen ismertetni a pilótával a felszállás előtt. Az ilyen esetek szándékos elhallgatása vagy figyelmen kívül hagyása és bizonyíthatóan a fenti okok miatt bekövetkezett baleset vagy dologi kár esetén az utas teljes felelősséggel tartozik.
  1.4 szélsőséges időjárási tényezők, amelyek nem teszik lehetővé a felszállást, mint a túlzottan erős vagy turbulens szél, nagy mennyiségű csapadék, csökkent látótávolság köd, hőségriadó vagy eseti légtérzár. A fenti esetekben a pilóta megtagadhatja a felszállást, amit az utasnak el kell fogadni.
  1.5 Az élményprogram minden esetben a gépbe beszálláskor kezdődik és a gépből kiszálláskor ér véget.

  TOP