×

Repülőtéri Elérhetőségeink

Cím
Huba u. (Repülőtér)
H-4200, Hajdúszoboszló

Óra
Hétfő—Vasárnap: 09:00-19:00

HAJDÚSZOBOSZLÓI SÉTAREPÜLÉS ÁRAK ÉS CSOMAGOK

Bármelyik repülési lehetőséget választod megéri online vagy telefonon előre időpontot foglalni, mert most minden foglalásodhoz  a repülésedről rögzített  HD videót kapsz ajándékba.  Az akció 2019 március 01-től a visszavonásig érvényes

Túrista

városnéző sétarepülés14.900Ft

 •  12 Perc
 •  1 Fő
 •  HD video

FOGLALÁSFigyelem! Az árak kizárólag Online foglalás vagy telefonos előzetes foglalás esetén érvényesek!LEGJOBB ÁR

Városnéző Sétarepülés

Ebben a programban a repülés időtartama 12 perc. Ezt az időt Hajdószoboszló légterében töltjük el, ahol alkalmunk nyílik 450 méter magasból megcsodálni Hajdúszoboszló igazi gyöngyszemét a Hungaro Spa Termál és Gyógyfürdőt valamint környezetét. Szintén felejthetetlen látványt nyújt az alattunk elterülő szállodák sora a Mátyás Király Sétányon és a városképből karakteresen kimagasló ufo alakú Víztorony, valamint a szoboszlói halastavak szépsége. A repülési progtram végeztével leszállunk a kiindulási pontra a Hajdúszoboszlói Repülőtérre. A repülés ideje alatt lehetősége nyílik az utasnak saját mobiltelefonnal kép es videórögzítésére. Kézi és vállkamera használata biztonsági okokból nem engedélyezett. 

Program Online Kedvezményes Ára: 14.900Ft

Ünnepelt

élményrepülés ajándék18.900Ft

 •  20 Perc
 •  1Fő
 •  HD video

FOGLALÁSFigyelem! Az árak kizárólag Online foglalás vagy telefonos előzetes foglalás esetén érvényesek!NÉPSZERŰ

Élményrepülés  Ajándék

A Felszállás a Hajdúszoboszlói Repülőtérről történik. A repülés időtartama 20 perc. Ebben a programban a felszállást követően a Keleti-Főcsatorna féle vesszük az irányt. A csatornát elérve, annak vonalában repülünk. majd irányt változtatunk es a Nagyhegyesi Kráter-tó fölé repülünk, ahonnan a Látókép-Debrecen irányában levő Gatya-tavat vesszük célba, hogy miért nevezzük így a levegőből számodra is világossá válik. A fordulópont után visszatérünk Hajdúszoboszló légterébe, ahol 500 méter magasan teszünk egy tiszteletkört a Varos felett, majd megcélozzuk a pályát és leszállunk. 

Program online kedvezményes Ára: 18.900Ft

Adrenalin+

mániákusoknak26.900Ft

 •  30 Perc
 •  1Fő
 •  HD video

FOGLALÁSFigyelem! Az árak kizárólag Online foglalás vagy telefonos előzetes LEGVADABB

Adrenalin Bomba

Ez a legösszetettebb programunk, amit igazán repülés repülés szerelmeseinek ajánlunk. A felszállás ebben az esetben is a Hajdúszoboszlói Repülőtérről történik, ahonnan az előre leegyeztetett terv szerinti célpont féle vesszük az irányt. Ilyen lehet Pl: Debrecen, ahol megnézzük madártávlatból a nagyerdőt és az egyetem környékét. Ebben a programban előzetes egyeztetés alapján határozhatod meg, hogy Hová szeretnél repülni és mit szeretnél megnézni a levegőből (Debrecen, Hortobágy, Tisza-Tó, Eger, Tokaj, stb ..) vagy lehetőséged nyílik a fenti programjainkat kombinálni is. Átélheted több alkalommal a le és felszállás élményét, vagy megtudhatod milyen gyakorlati lépései vannak a pilóták kiképzésének, mint pl: iskolakör, touch n go, low level flight, stb. A repülőgép leszállóhelye minden esetben a Hajdúszoboszlói Repülőtér.  

A Program Online Akciós Ára:  25.900Ft ami 30perc repülési időt foglal magában. Amennyiben úgy döntenél, hogy tovább szeretnéd élvezni a repülést, úgy 30 perc után minden megkezdett 5 perc csak: 5000 Ft.

Csoportos

családoknak, cégeknek12.900Ft

 •  12 Perc / Fő
 •  6 Fő-től
 •  HD video

FOGLALÁSFoglalás részleteitt itt bővebben letudom írni ami esetleges transzferválasztási lehetőség vagy egyéb opciókCSAPATÉPÍTŐS

Csoportos Repülés

Csoportos élményrepülésre invitálunk minden olyan vállalkozást, céget, baráti társaságot, családot, akik szeretnének kimozdulni kicsit és egy igazán minőségi szabadidős programon együtt résztvenni. A csapatépítő repülés programra minden esetben előzetesenegyeztetett időpontban kerülhet sor, ami lehet hétvégi rendezvény vagy akár kreatív üzleti találkozó munkaidőben. Legyen szó bármilyen közösségről, fiatalokrólvagy idősebbekről fontos az együtt eltöltött ingerekben gazdag idő a munkahelyen kívűl ez garantálja a feszültségmentesebb munkahelyi vagy közösségi környezetet. Ezért alakítottuk ki legkedvezményesebb sétarepülés programajánlatunkat, amit igénybe vehet  A programban természetesen mindenkire sor kerül, hogy megtapasztalja a valódi repülés érzésé.
segítségével három dimenzióban és 360 fokban követhetjük a repülést a gépen elhelyezett speciális kamera segítségével. Ezeket az úgynevezett Live Stream videókat természetesen rögzítjük, amit később mindenki megoszthat saját közösségi oldalán és az ajándék szemüveg segítségével megmutathatja ismerőseinek vagy újra átélheti virtuálisan a repülést, így a csapatépítő repülés egy örök emlék marad. A program ára személyenként 12.900 Ft, ami magában foglal 12perc repülési időt 

TOP